Ovo je lista svih tekstova objavljenih na mom sajtu do sada. Verujem da će vam biti od koristi.

Ako ste novi ovde, moj savet vam je da počnete od teksta Ultimativni vodič kroz digitalni marketing – sve na jednom mestu

Kad god vam ponovo zatreba neki tekst koji ste kod mene čitali, najjednostavniji način vam je da guglate "istok tema" (npr "istok scarcity"), biće vam na prvom mestu.

Lista svih tekstova:

U skladu sa GDPR regulativom (EU) 2016/679, dužan sam da vas obavestim sledeće:

Na ovom sajtu koristim Fejsbuk Piksel, što znači da se podaci o vašem kretanju na ovom sajtu prosleđuju Fejsbuku. To se može iskoristiti za mnoge loše stvari, kao što je recimo pobeda Kanye Westa na izborima za predsednika 2020. godine.

Takođe, podaci koje sakupljam na ovom sajtu mogu biti prosleđeni i vanzemaljcima sa egzoplanete Kepler 438b, koji targetirano usmeravaju gama zrake za alteraciju mozga ljudima koji su guglali "Kija Kockar Luna Đogani svađa rijaliti Zadruga".

Najsigurnije bi bilo da napustite ovaj sajt, jer ima tu još mnogo stvari koje mogu da vam se dese. Ukoliko odlučite da ostanete na sajtu i pored ovog upozorenja, činite to na sopstvenu odgovornost. Vlasnik ovog sajta se unapred ograđuje od posledica koje kretanje po ovom sajtu može imati po vas.