Često sedim i radim u kafeu “Blok” na Novom Beogradu.

Kafe Blok je moje omiljeno mesto. Što zbog odlične hrane, što zbog fenomenalnih ljudi koji u njemu rade. Ima neku dobru energiju (hijerarhiju, živinu) tokom celog dana. Ako još niste bili tamo, obavezno svratite. Preporuka: obavezno probati Piletinu “Blok”, toplu mesnu salatu, ćureću salatu.

Adresa je… nemam pojma za adresu, ali nalazi se tačno na kraju ulice Jurija Gagarina, kada tramvaji skrenu ka Savi, pa na tom ćošku. U naselju Dr. Ivana Ribara, vidi se lepo sa ulice.Kad budete svraćali, pozovite se na mene, možda vas časte čizkejkom ;)

Evo i jedne fotke iz kafića:

U skladu sa GDPR regulativom (EU) 2016/679, dužan sam da vas obavestim sledeće:

Na ovom sajtu koristim Fejsbuk Piksel, što znači da se podaci o vašem kretanju na ovom sajtu prosleđuju Fejsbuku. To se može iskoristiti za mnoge loše stvari, kao što je recimo pobeda Kanye Westa na izborima za predsednika 2020. godine.

Takođe, podaci koje sakupljam na ovom sajtu mogu biti prosleđeni i vanzemaljcima sa egzoplanete Kepler 438b, koji targetirano usmeravaju gama zrake za alteraciju mozga ljudima koji su guglali "Kija Kockar Luna Đogani svađa rijaliti Zadruga".

Najsigurnije bi bilo da napustite ovaj sajt, jer ima tu još mnogo stvari koje mogu da vam se dese. Ukoliko odlučite da ostanete na sajtu i pored ovog upozorenja, činite to na sopstvenu odgovornost. Vlasnik ovog sajta se unapred ograđuje od posledica koje kretanje po ovom sajtu može imati po vas.