Nedavno sam pokrenuo novi studio koji se bavi produkcijom videa za društvene mreže – na temu hrane. Zovemo se Foodies With Cameras, a neke primere radova možete pogledati ovde, na našem prelepom sajtu.

U izradi videa koristimo identičnu metodologiju kao svetski poznate stranice Tasty i Tastemade. Ukoliko je vaš brend na bilo koji način vezan za hranu, javite se da porazgovaramo.

Foodies With Cameras Sajt

U skladu sa GDPR regulativom (EU) 2016/679, dužan sam da vas obavestim sledeće:

Na ovom sajtu koristim Fejsbuk Piksel, što znači da se podaci o vašem kretanju na ovom sajtu prosleđuju Fejsbuku. To se može iskoristiti za mnoge loše stvari, kao što je recimo pobeda Kanye Westa na izborima za predsednika 2020. godine.

Takođe, podaci koje sakupljam na ovom sajtu mogu biti prosleđeni i vanzemaljcima sa egzoplanete Kepler 438b, koji targetirano usmeravaju gama zrake za alteraciju mozga ljudima koji su guglali "Kija Kockar Luna Đogani svađa rijaliti Zadruga".

Najsigurnije bi bilo da napustite ovaj sajt, jer ima tu još mnogo stvari koje mogu da vam se dese. Ukoliko odlučite da ostanete na sajtu i pored ovog upozorenja, činite to na sopstvenu odgovornost. Vlasnik ovog sajta se unapred ograđuje od posledica koje kretanje po ovom sajtu može imati po vas.