Potrebna vam je pomoć oko marketinga? Kontaktirajte me na istokpavlovic[at]gmail.com. Evo nekih stvari koje moji saradnici i ja možemo učiniti za vas.

Kreiraću marketing plan za vaš proizvod. Dobićete kompletno, detaljno uputstvo šta i kako da radite u narednih godinu dana, sa vrlo konkretnim primerima i korak po korak uputstvima. Kreiraću vam najbolje moguće sales funnele, sa merenjem konverzija. Imaćete detaljan pregled svih prodaja i kanala sa kojih dolaze. Obučiću vaše ljude da mogu samostalno da se bave realizacijom marketing plana, tako da vam neće biti potrebna agencija.

Kreiraću kompletan plan za vaš nastup na društvenim mrežama, sa detaljnim primerima postova, i naučiću vaše ljude da vode Fejsbuk i Instagram stranicu na najefikasniji mogući način. Imate “mrtvu” stranicu, niko ništa ne lajkuje i ne kupuje? Učinićemo je popularnom, živom, prepunom lajkova i aktivnosti.

Radimo produkciju video reklama za Fejsbuk i Instagram, izuzetno efikasan vid marketinga koji je opšti trend. Lično ću napisati scenario i copy za ove video reklame.

Kreiraću vrhunsku landing stranicu za vaš proizvod. Ja znam kako da napravim landing stranicu koja će vaše posetioce i “razgledače” pretvoriti u strastvene “shut up and take my money” kupce, koji jedva čekaju da vam daju pare. Ovo nije jeftino jer zahteva od mene mnogo truda i razmišljanja – kao spremanje teškog ispita na nekom državnom fakultetu. Ukoliko landing stranica koju vam napravim ne poveća prodaju, vratiću vam novac.

Pomoći ću vam u odabiru marketing agencije. Imam kontakt sa svim domaćim agencijama i upućen sam u njihove cene i mogućnosti. Zavisno od toga šta je vama potrebno, preporučiću vam agenciju koja je najbolja za vaše potrebe. Neću dozvoliti da neko pokuša da vas “odere” ili da vam proda nešto što vam nije potrebno.

Držim predavanja i obuke za kompanije. Organizovaćemo jednodnevni ili višednevni seminar za vaše zaposlene, na kojem ću vam objasniti kako da učinite marketing efikasnijim.

Ukoliko ste startup, mogu vam pomoći oko marketinga u zamenu za procenat vlasništva u firmi. Naravno, pod uslovom da mi se projekat dopadne i da verujem u ideju.

Ako se pronalazite u nekoj od ovih rečenica, kontaktirajte me na istokpavlovic[et]gmail.com

Evo nekih brendova sa kojima sam radio u poslednjih 15 godina.

brendovi-istok

 

my animated

my social
my favorite
blogs
my latest