Zbog OGROMNE količine mailova koje svakodnevno dobijam, molim vas da pročitate ovo pre nego što me kontaktirate.

Na ovom sajtu dajem besplatne informacije, ali to ne znači da 0-24 pružam odgovore na pitanja koja mi stižu. Sve što vam je potrebno verovatno piše kod mene na sajtu ili u linkovima koje sam navodio u tekstu. Ne postoji nikakva dodatna tajna. Tajna je u primeni ovoga što ovde piše, a to je samo na vama.

Ukoliko vam ne odgovorim na email, nemojte se ljutiti, jednostavno ima ih previše i ne mogu da se posvetim tome jer bi mi onda ceo dan protekao u odgovaranju na mailove. Ako pišete, molim vas, budite kratki, bez istorije, misije, vizije i slično. Kao da ste na Tviteru.

Primer emaila na koji ću verovatno odgovoriti:

Ćao Istok,

pravimo online video kurs modne fotografije. Javi ako si za saradnju pa ti šaljem detalje.

Robert.

Primer emaila koji ću samo preleteti pogledom:

Zovem se Nešto Nešto i završio sam ŠtaGod a u sedmom razredu sam bio treći na školskom takmičenju iz matematike… (gomila teksta)…. ja se preterano ne razumem u taj web ali eto ja i još par drugara smo pokrenuli sajt na adresi www.neki-sajt.rs , to smo zamislili kao web portal koji se bavi raznim temama, malo kulinarstvo, malo sport, malo ženske teme, pomalo od svega… (gomila teksta)…. zanima nas kako sad to da monetizujemo, bili smo malo do komšije čika Slavka on ima štampariju pa smo se dogovorili da kod nas stoji njegov baner za štampanje vizit karti, ali bi sad hteli da dignemo zaradu pa smo mislili ako biste mogli da pogledate naš sajt… (gomila teksta)… naravno mi smo svesni da vaše usluge koštaju ali mi sada nemamo novca zbog… (gomila teksta)… u nadi da ćete odvojiti dva sata svog dragocenog vremena da se detaljno udubite u naš projekat kao što verovatno radite i sa 1000 drugih ovakvih mailova, srdačno, Taj i Taj.

Adresa

Ako imate dobar razlog da me kontaktirate, kratko i jasno, adresa je

istokpavlovic [et] gmail . com.